Logo

CS.RIN.RU - Steam Underground Community

IRC: #cs.rin.ru at irc.rizon.net
It is currently Wednesday, 30 Jul 2014, 08:07

English | Русский




Post new topic Reply to topic  [ 348 posts ] 
Author Message

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Saturday, 08 Sep 2012, 10:16   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Tuesday, 24 Feb 2009, 18:42
Posts: 3663
Location: Czech Rep
Patch 3 now out on steam

_________________
Image


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Saturday, 08 Sep 2012, 14:34   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Saturday, 05 Nov 2011, 19:19
Posts: 1577
Location: Poland
Anyone have update files:P?
crack only for update 3
http://www.nodvd.net/engine/download.php?id=1417
Changelog:
Graphics Options:
- Shadow map resolution configuration option added (ABOUT DAMN TIME)
- Screen Space Ambient Occlusion configuration option added (Already forcable through Nvidia panel)
- Anti Aliasing configuration option added

Keyboard Mapping Support:
- Invert X Option added
- Reset to default mappings option
- Map to NumPad option works as intended

Mouse Functionality:
- Camera Auto center Toggle (ALSO ABOUT DAMN TIME)

Bug Fixes:
- The Tome System works as intended while using an Xbox controller in the Tome System.

- Resolved issues around not being ablesend messages to Steam friends.

- Phasewalker now works properly after acquiring it within the Blackstone.

- Artifact Box and Legacy Box are now properly labeled in Vulgrims inventory.

- Exiting the game after adjusting the screen resolution will now save those settings.

- The ride-able construct will no longer free fall out of the game world when placing the ride-able construct under the Guardian and re-entering the room with the submerged lift in The Foundry.

- The Bridge should now properly drop within The Scar.

- The second lever within the Black Stone should now function as intended.

- Death should now be able to properly continue through the Eternal Throne when speaking to the guards.

- The pile of debris to the right of the skeleton key door in the second Heartstone room of The Foundry is no longer a match for the ride-able construct.

- The ride-able construct is positioned back in the water on the lift for those users who are stuck. (You may need to Fast Travel or back track out of the dungeon if you are currently stuck here.)

- The Custodian will no longer go for a swim when backtracking to the dungeon entrance after leaving the Custodian on one of the bridges in the room before the second Heartstone in the Foundry.

- The Resistance stats will properly update when returning 3 Stones of Resistance to Oran during the Stick and Stones quest.

- More support for different resolutions with HUD elements.

It's (sadly) not live yet, but will be soon. Probably still going through Steam testing.

source:
http://www.gamespot.com/forums/topic/29 ... ch-3-notes
http://www.dsogaming.com/news/darksider ... -revealed/

_________________
http://www.youtube.com/user/ThePCGamesFreak


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Saturday, 08 Sep 2012, 15:02   
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Tuesday, 11 Nov 2008, 00:23
Posts: 3268
Update 3 : http://www.mediafire.com/?glmk2rt5tlet9
you must first install update 2 before applying update 3.

unpack the update in your game folder then go to media folder and click on update2to3.bat

check the md5 of maps.upak & media.upak before and after applying the update 3:

Before update:
maps.upak : d11059985c0ecbc544a9ce3c8a44fd18
media.upak: 0cbf68faf86859e02d2e5f74696dd9da

After Update
maps.upak : 06aed61e61cab7a89cb946f5da318f48
media.upak: 8930f4f77878382f5f0cf64f253467da


also acf & manifest is here:


Attachments:
DS2.Update3.acf+manifest.rar [188.33 KiB]
Downloaded 77 times


Last edited by sam2k8 on Monday, 10 Sep 2012, 09:40, edited 1 time in total.
Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Saturday, 08 Sep 2012, 17:22   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Saturday, 05 Nov 2011, 19:19
Posts: 1577
Location: Poland
Great job! :8=)
Works great and game looks much better now :)

_________________
http://www.youtube.com/user/ThePCGamesFreak


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 02:13   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Wednesday, 07 Jan 2009, 13:54
Posts: 3881
Location: Romania
Uwe Boll wrote:
best_matrix07 wrote:
They posted on facebook a new update is coming,so stay tuned !

this patch for consoles:
http://www.facebook.com/Darksiders wrote:
We have been working hard to address the issues reported by the community and have a patch update for both Xbox 360 and PlayStation 3!
Get the full details here: http://bit.ly/OQxg6F

Also for PC...
Thanks sam2k8,can you crack the .exe ? I don't play with SKIDROW crack...

-- Edit --

Anyone having issues loading their save ? I was playing fine using GreenLuma,using the .exe cracked by sam2k8 and adding the .exe to Steam Library to enable crucible...(launching the game from shortcut from Steam Library)
Now after update with the SHITROW .exe can't load the game,missing content...Is that because of GreenLuma ? or anything else that I miss ? I tried to put full SHITROW crack and play without Steam,but it doesn't read my save game (I put it right in My Documents/My Games folder,also AppData folder...)

_________________
If you have any new game acf's (with depotcache's), ncf's or gcf's, PM me !
My best post
We evolved from smart users with dumb terminals to dumb users with smart terminals.
I need updates for the following :
Show Spoiler
http://imageshack.us/a/img832/3900/76188423.jpg


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 02:55   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Saturday, 05 Nov 2011, 19:19
Posts: 1577
Location: Poland
Use this Save Patcher:
http://www.mediafire.com/?qam1yuyww1y4phz

Helps me when I installing Windows and when I restoring backup of saves (putting them in the right place) i got info Save file corrupted this fix help me :)

_________________
http://www.youtube.com/user/ThePCGamesFreak


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 02:58   
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Friday, 06 Jul 2012, 07:00
Posts: 6751
Location: Faster Than Scene
best_matrix07 wrote:
Uwe Boll wrote:
best_matrix07 wrote:
They posted on facebook a new update is coming,so stay tuned !

this patch for consoles:
http://www.facebook.com/Darksiders wrote:
We have been working hard to address the issues reported by the community and have a patch update for both Xbox 360 and PlayStation 3!
Get the full details here: http://bit.ly/OQxg6F

Also for PC...
Thanks sam2k8,can you crack the .exe ? I don't play with SKIDROW crack...

-- Edit --

Anyone having issues loading their save ? I was playing fine using GreenLuma,using the .exe cracked by sam2k8 and adding the .exe to Steam Library to enable crucible...(launching the game from shortcut from Steam Library)
Now after update with the SHITROW .exe can't load the game,missing content...Is that because of GreenLuma ? or anything else that I miss ? I tried to put full SHITROW crack and play without Steam,but it doesn't read my save game (I put it right in My Documents/My Games folder,also AppData folder...)


i had the same problem... i had to start over... i think it has to do with the DLC... update 3 from SKIDROW added the 3 DLC that were missing, DLCPACK16 ,17, and 18(the DLC were uploaded by a member a couple pages back that i was using with my save file)... but do not seem to be playable now with update 3 crack... oh well i guess... at least the game feels much better now.

_________________
Image


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 03:04   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Wednesday, 07 Jan 2009, 13:54
Posts: 3881
Location: Romania
Marti20 wrote:
Use this Save Patcher:
http://www.mediafire.com/?qam1yuyww1y4phz

Helps me when I installing Windows and when I restoring backup of saves (putting them in the right place) i got info Save file corrupted this fix help me :)

My save is not corrupted,it only says missing DLC,there is something wrong with Steam I think...

_________________
If you have any new game acf's (with depotcache's), ncf's or gcf's, PM me !
My best post
We evolved from smart users with dumb terminals to dumb users with smart terminals.
I need updates for the following :
Show Spoiler
http://imageshack.us/a/img832/3900/76188423.jpg


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 03:27   
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Friday, 06 Jul 2012, 07:00
Posts: 6751
Location: Faster Than Scene
best_matrix07 wrote:
Marti20 wrote:
Use this Save Patcher:
http://www.mediafire.com/?qam1yuyww1y4phz

Helps me when I installing Windows and when I restoring backup of saves (putting them in the right place) i got info Save file corrupted this fix help me :)

My save is not corrupted,it only says missing DLC,there is something wrong with Steam I think...

it has to do with the 3 DLCPACK's 16, 17 and 18.. if you had them installed prior to update 3 the saves are no longer playable.. you cant even play them at all anymore.... maybe Steam006 can make a proper DLC crack to unlock them again along with fixing the text that is still messed up since update 2 was released

_________________
Image


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 03:46   
Forum ghost Местное привидение
Joined: Wednesday, 16 Mar 2011, 07:49
Posts: 340
best_matrix07 wrote:
Marti20 wrote:
Use this Save Patcher:
http://www.mediafire.com/?qam1yuyww1y4phz

Helps me when I installing Windows and when I restoring backup of saves (putting them in the right place) i got info Save file corrupted this fix help me :)

My save is not corrupted,it only says missing DLC,there is something wrong with Steam I think...


its the same for me aswell your missing dlc bah bah cant start it lol.


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 03:56   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Wednesday, 07 Jan 2009, 13:54
Posts: 3881
Location: Romania
I had backuped the savegames before the 3 DLC pack,will try them now...

-- Edit --

It's the same...

_________________
If you have any new game acf's (with depotcache's), ncf's or gcf's, PM me !
My best post
We evolved from smart users with dumb terminals to dumb users with smart terminals.
I need updates for the following :
Show Spoiler
http://imageshack.us/a/img832/3900/76188423.jpg


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 04:07   
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Friday, 06 Jul 2012, 07:00
Posts: 6751
Location: Faster Than Scene
best_matrix07 wrote:
I had backuped the savegames before the 3 DLC pack,will try them now...

-- Edit --

It's the same...


there is definately something strange with the DLC... i too had backup saves and they are working fine fortunately.... i guess there is more to it than i first thought.. sorry i couldn't help :cry: ... i do hope someone figures this mess out... because going from level 30 back to level 9 sucks.. but its better than starting all over i guess :?

_________________
Image


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 04:14   
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Wednesday, 07 Jan 2009, 13:54
Posts: 3881
Location: Romania
machine4578 wrote:
best_matrix07 wrote:
I had backuped the savegames before the 3 DLC pack,will try them now...

-- Edit --

It's the same...


there is definately something strange with the DLC... i too had backup saves and they are working fine fortunately.... i guess there is more to it than i first thought.. sorry i couldn't help :cry: ... i do hope someone figures this mess out... because going from level 30 back to level 9 sucks.. but its better than starting all over i guess :?

Properties on Darksiders 2 in Steam Library,go to DLC,is there something ?

_________________
If you have any new game acf's (with depotcache's), ncf's or gcf's, PM me !
My best post
We evolved from smart users with dumb terminals to dumb users with smart terminals.
I need updates for the following :
Show Spoiler
http://imageshack.us/a/img832/3900/76188423.jpg


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 05:06   
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Friday, 06 Jul 2012, 07:00
Posts: 6751
Location: Faster Than Scene
best_matrix07 wrote:
machine4578 wrote:
best_matrix07 wrote:
I had backuped the savegames before the 3 DLC pack,will try them now...

-- Edit --

It's the same...


there is definately something strange with the DLC... i too had backup saves and they are working fine fortunately.... i guess there is more to it than i first thought.. sorry i couldn't help :cry: ... i do hope someone figures this mess out... because going from level 30 back to level 9 sucks.. but its better than starting all over i guess :?

Properties on Darksiders 2 in Steam Library,go to DLC,is there something ?

im using the SKIDROW crack.. not sure if anything is listed in Steam Library.. sorry .. i can tell you the only thing listed in the Downloadable Content in the game menu are 2 choices Argul's Tomb and some screwy text saying something like no%dlc%title.. where as before i updated to SKIDROW update 3 i had 3 choices
the %no%%dlc%% thingy
argul's tomb
the demon lord dlc(can't remember the full name) which is now missing and most likely causing the problem

_________________
Image


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Darksiders II   
Posted: Sunday, 09 Sep 2012, 08:00   
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Tuesday, 11 Nov 2008, 00:23
Posts: 3268
Go to C:\Users\your name\AppData\Local\SKIDROW\50650\Storage\ and open dssave0.dsav in your hex editor.
go to offset 35 and change 01 to 00.
do the same thing for C:\Users\your name\Documents\My Games\Darksiders2\.

Image


Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 348 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Next


Who is online

Users browsing this forum: demde, fugen, GMFB, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, p2pguy, Sharkiller, Whatever. and 88 guests


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group