Logo

CS.RIN.RU - Steam Underground Community

Do not use a Hotmail, Outlook, Live or MSN email address! Microsoft servers reject all emails from our server.
It is currently Tuesday, 28 Mar 2017, 12:12

English | Русский




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ] 
Author Message

Post Post subject: S_T_A_R_S | Half-Life 2 | Installer System | FIXS   
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 18:34   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Monday, 22 Nov 2004, 17:34
Posts: 220
Location: E.G.Y.P.T™
I just Made a Installer for Half-Life 2.

I'm on the Final Cuts for it. so thought a Read me File should be Posted first and the later on will provide links for the Download
----------------------------------------------------------------------------------
S_T_A_R_S
--------------
Welcome to S_T_A_R_S Installation System for Installing Half-Life 2.

Please Read Carefully...!

This installer is for installing Half-Life 2 on your computer. You don’t need to do anything.

After the installation process is finished you can play your game directly.

The installation is NON STEAM one. It runs without Steam.

*If you want STEAM (you're stupid) then go to:
"X:>\Program Files\S_T_A_R_S\Half-Life 2\Steam\"
And copy the below files to the Main Directory of your Half-Life 2:

Steam.dll
SteamApp.cfg
Steamengine.exe
ClientRegistry.blob

* The ClientRegistry.blob I included is 0 Bytes Sized. It’s not a real one. So get one from doing the CD-Trick on Steam, and overwrite ;)

And don’t forget to edit your SteamApp.cfg with your own Information
(Username-password-and Installation directory path)

Example:
SteamAppId=92
SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="X:\Program Files\S_T_A_R_S\Half-Life 2\"
SteamAppUser=0101010101
SteamUserPassphrase=010101010


(Just the same way you do with Counter-Strike Source)

So you just can copy your:

SteamApp.cfg
ClientRegistry.blob


To your Main Half-Life 2 Directory ;)

"X:>\Program Files\S_T_A_R_S\Half-Life 2\"

Get them from your Counter-Strike: Source folder or do the Trick Via Steam - Steam Fuckered or

Any other Fucker Available..! hehehe

This Game has been tested before and after making the Installer.

Solved Problems:
-----------------------
* No C.T.D (Crash to Desktop)
* Characters A.I is Enabled (characters you meet in the game can React to situations)
So you don’t get ai_diabled ERROR
* Node Graph out of Data. Rebuilding...

In simple words...

Here's How:

ai_no_node_cache "0"
ai_resume "1"



Just Extract the Fixed CFG folder into your hl2 Directory Overwriting to apply the fix.

After the install just run the game either from Desktop shortcut or from the Start Menu.

There is no ONLINE play Feature for Half-Life 2 so you don’t need Steam.

Friends can be seen in the Main Menu of the game.
But as you know. NO STEAM. Hellooo!

* If you have a Firewall and it ask that HL2.EXE asking for Internet Access just deny or Block it. (or Enable it) doesn’t really matter.

ENJOY IT..!


Pay us a Visit at:

#S_T_A_R_S

irc.efnet.net


Moderators:

S_T_A_R_S

[]Trix

wtfmates

Thanks Trix and wtfmates

P.S this is a Old Pic for my Installer while being made.. now it's almost 80 % Completed..

[[Please login to see this link.]]

_________________
Special Tactics & Rescue Squad™


Last edited by S.T.A.R.S™ on Tuesday, 23 Nov 2004, 07:14, edited 3 times in total.

Top
 Profile  

Post Post subject: the Explaination of the S_T_A_R_S FIX   
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 21:14   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Monday, 22 Nov 2004, 17:34
Posts: 220
Location: E.G.Y.P.T™
Poeple asking how to Apply the Fix.. here you go

Open a Note Pad. put this in..

ai_no_node_cache "0"
ai_resume "1"

save as: autoexec.cfg

Save the file to your "x:>\S_T_A_R_S\Half-Life 2\Hl2\CFG" Directory

thats it and up you go.. :)

_________________
Special Tactics & Rescue Squad™


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 21:16   Reply with quote
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Monday, 10 May 2004, 06:59
Posts: 3111
Location: somewhere over the rainbow, where Valve pays us to play
why do u need steamapp and blob, i didnt need those files, u sure u do?

_________________
**TIRED OF ALL THE SPAM**

I am 73% addicted to Counterstrike. [[Please login to see this link.]]
ImageImageImage


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 21:18   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Monday, 22 Nov 2004, 17:34
Posts: 220
Location: E.G.Y.P.T™
I'm putting the Emulator files just in case people in the future would like to play 3rd party Modes for the game online.. so as some would like to say:

JUST IN CASE...

so just in case..... I got them ready..

;)

_________________
Special Tactics & Rescue Squad™


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 21:19   Reply with quote
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Monday, 10 May 2004, 06:59
Posts: 3111
Location: somewhere over the rainbow, where Valve pays us to play
ok, cool, just checking, thought maybe I got a "freak" version...lol...btw i used gcf's from cd-key exploit :wink: :D

_________________
**TIRED OF ALL THE SPAM**

I am 73% addicted to Counterstrike. [[Please login to see this link.]]
ImageImageImage


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 21:20   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Monday, 22 Nov 2004, 17:34
Posts: 220
Location: E.G.Y.P.T™
My Realease is based on:

GCF Ripping.. My Own ;)

_________________
Special Tactics & Rescue Squad™


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Monday, 22 Nov 2004, 21:21   Reply with quote
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Monday, 10 May 2004, 06:59
Posts: 3111
Location: somewhere over the rainbow, where Valve pays us to play
yep gcf's work the best, i dont have any of these problems that other people are having :wink: :D

_________________
**TIRED OF ALL THE SPAM**

I am 73% addicted to Counterstrike. [[Please login to see this link.]]
ImageImageImage


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 01:53   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Monday, 22 Nov 2004, 17:34
Posts: 220
Location: E.G.Y.P.T™
The HUD BUG..

I heard alot about people having this HUD BUG.. so here is the cause and the FIX..

the cause of this BUG is that when people extracted the BIN folder for Half-life 2 there were about 34 Files in there..

you need to also copy some files from your CSS BIN folder to the HL2 bin one.

so total files will be 55 Files Sized: 33.7 MB (35,380,887 bytes)

now I hear some of you saying that you got the 55 files in the bin and copyed from the CSS and still the HUD not fixed..

vguimatsurface.dll

this File is Sized: 380 KB (389,193 bytes) in the Half-Life 2 Bin
and Sized: 384 KB (393,289 bytes) in the CSS Bin

so I assume people just OVER WRITED Blindly..

Guys the vguimatsurface.dll from CSS will cause the HUD BUG

so dont copy that file from the CSS Bin and just stick with the vguimatsurface.dll from the HL2 Bin

Peace All

_________________
Special Tactics & Rescue Squad™


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 03:15   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
Joined: Tuesday, 30 Dec 2003, 01:18
Posts: 177
can you just apply every patch in your release, so that n00bs only have to install and nothing else to do?


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 03:17   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Monday, 22 Nov 2004, 17:34
Posts: 220
Location: E.G.Y.P.T™
It's Appplied already... just posting what I do to save people time, since some of you guys already have the game, and just need some fixes..

Peace All

_________________
Special Tactics & Rescue Squad™


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 03:28   Reply with quote
Super flooder Почетный графоман
Joined: Friday, 25 Jun 2004, 23:57
Posts: 664
Location: Long time No see! :D
Do you know which file that are causing the "Node Graph Out Of Date.. Rebuilding...."

_________________
Image
I haven't been here for a while...


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 03:34   Reply with quote
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Monday, 10 May 2004, 06:59
Posts: 3111
Location: somewhere over the rainbow, where Valve pays us to play
just make an autoexec.cfg in your hl2/config folder and add these lines:

ai_disable "0"
ai_norebuildgraph "1"


problem solved...

p.s. read other topics by searching plz

_________________
**TIRED OF ALL THE SPAM**

I am 73% addicted to Counterstrike. [[Please login to see this link.]]
ImageImageImage


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 03:38   Reply with quote
Beginner Без звания
Joined: Saturday, 31 Jan 2004, 06:42
Posts: 1
hm im gonna try it


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 03:40   Reply with quote
User Редкий гость
Joined: Friday, 19 Nov 2004, 09:09
Posts: 25
So with your version could i download eventuals mods for HL2? And play it online(if was enable)?


Top
 Profile  

Post Post subject:    
Posted: Tuesday, 23 Nov 2004, 05:26   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
Joined: Wednesday, 17 Mar 2004, 04:48
Posts: 112
Location: at home
GJ stars

_________________
You need people like US so you can point your fucking fingers and say: THOSE THE BAD GUYS!!
[[Please login to see this link.]]


Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group