Logo

CS.RIN.RU - Steam Underground Community

Make sure the URL in your address bar starts with the correct domain!
It is currently Saturday, 22 Sep 2018, 01:11

English | Русский




Reply to topic  [ 266 posts ] 
Author Message

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Tuesday, 07 Nov 2017, 07:13   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Thursday, 22 Oct 2015, 03:38
Posts: 121
Location: Brazil
prudislav wrote:
anyone got by any chance all Codex updates?

Well, in revolt site ^^
Here:

[[Please login to see this link.]]

you must install one by one.. xD

and everybody, the Steamworks is back online.. Voski finally fixed it for us...

Thank's to him xD

Sorry if i seem rude, that was not my intention..


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Saturday, 17 Mar 2018, 09:19   Reply with quote
Super flooder Почетный графоман
Joined: Wednesday, 29 Feb 2012, 16:06
Posts: 505
Some DLCs seem to be missing...?

569690=Toukiden 2 - Armor: Hayatori Outfit / Horo Outfit
569691=Toukiden 2 - Armor: Yamato Outfit / Reki Outfit
569692=Toukiden 2 - Mission Collection Set 4

_________________
------------------------------------------
formerly known as Dalles and TigerTheGreat. I will no longer be posting publicly. You got business, shoot a PM.


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Friday, 08 Jun 2018, 07:39   Reply with quote
Advanced forumer Завсегдатай
User avatar
Joined: Saturday, 23 Sep 2017, 16:21
Posts: 147
Location: Earth
Toukiden.2.Steamworks.Fix.V3-REVOLT
NFO
Image




[[Please login to see this link.]]


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Saturday, 28 Jul 2018, 06:17   Reply with quote
Beginner Без звания
Joined: Sunday, 12 Feb 2017, 21:40
Posts: 13
hirano91 wrote:
Highest resolution i can choose is 1024x768. How to fix this?


Same i update the game to 1.30 and still i cant choose resolution higher than 1024x768, does anyone figured out how to fix?


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Saturday, 28 Jul 2018, 07:40   Reply with quote
Forum ghost Местное привидение
Joined: Thursday, 28 Aug 2014, 13:27
Posts: 257
zombiekiss wrote:
Same i update the game to 1.30 and still i cant choose resolution higher than 1024x768, does anyone figured out how to fix?
This is the case of most of KOEI-TECMO games on PC; the resolution is predetermined, depend on your highest monitor resolution.


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Saturday, 28 Jul 2018, 11:24   Reply with quote
Forum ghost Местное привидение
User avatar
Joined: Sunday, 27 Jul 2014, 15:22
Posts: 433
Location: 9th Ship Hagall
zombiekiss wrote:
hirano91 wrote:
Highest resolution i can choose is 1024x768. How to fix this?


Same i update the game to 1.30 and still i cant choose resolution higher than 1024x768, does anyone figured out how to fix?


Just use Borderless Gaming - switch the game to window mode and adjust the resolution in BG. Just learn how to use the program and you'll be able to set any resolutions you want - just remember to switch it to borderless in BG once you set the game in window mode.

_________________
System Specs: Intel Core2Quad Q9550 3.4GHz Processor || ASUS P5Q P45 Chipset Socket 775 Full ATX Motherboard || 4GB DDR2 800MHz System RAM || HIS Digital AMD RADEON RX 460 4GB GDDR5 192-bit ||
Microsoft Windows 10 Spring Creators Update || KINGSTON SUV400 128GB SSD || WD Blue WD10EZEX 1TB HDD || Seagate ST500 500GB HDD || WD Elements 1042 500GB External HDD


My PSO2 Characters - セイバー (Saber), ダージリン (Darjeeling), ミュセル・フォアラン (Myucel Foalan)
Image


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Saturday, 28 Jul 2018, 22:56   Reply with quote
Beginner Без звания
Joined: Sunday, 12 Feb 2017, 21:40
Posts: 13
XebroLeazier wrote:
zombiekiss wrote:
Same i update the game to 1.30 and still i cant choose resolution higher than 1024x768, does anyone figured out how to fix?
This is the case of most of KOEI-TECMO games on PC; the resolution is predetermined, depend on your highest monitor resolution.

My monitor highest resolution is 1366x768, so shouldnt i able to choose 1280x720 in the settings? .. why its even predetermined


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Thursday, 30 Aug 2018, 09:59   Reply with quote
Beginner Без звания
Joined: Sunday, 16 Jul 2017, 11:43
Posts: 4
Hey can anyone provide the steamwork files? If they still work offcourse. I can't find it anywhere anymore...


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Thursday, 30 Aug 2018, 10:32   Reply with quote
I live here Три раза сломал клаву :)
User avatar
Joined: Wednesday, 12 Apr 2017, 15:45
Posts: 5896
You can find the latest steamworks.fix (v3) on gamecopyworld. Just give it a shot if it's still working. Even if the RVT website is down, some of the fixes still work.

_________________
"Evil is not born, it is made by the past"


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Thursday, 30 Aug 2018, 10:43   Reply with quote
Beginner Без звания
Joined: Sunday, 16 Jul 2017, 11:43
Posts: 4
Venom wrote:
You can find the latest steamworks.fix (v3) on gamecopyworld. Just give it a shot if it's still working. Even if the RVT website is down, some of the fixes still work.


Thanks. i went on there and i found the latest steamworks. it has 3 mirrors but all of them contain fuery.b!cl virus. Now i'm not sure if it is a false positive... you know more?


Top
 Profile  

Post Post subject: Re: Toukiden 2   
Posted: Thursday, 30 Aug 2018, 10:47   Reply with quote
I live here Три раза сломал клаву :)
Joined: Sunday, 06 May 2012, 05:36
Posts: 2688
Location: In your dreams
^^^
Just download it, is actually safe. Only that website need to keep exist with the ads help. Dont worry the files should not get infected. How many times i've use that website until today, still useful.

_________________
Steam-like EMU SmartSteamEmu 1.4.3 + LifeSupport = SSE Comfy Launcher + The Jakal's GUI Update AIO with Nice UI
Get yourself a list of DLCs quickest = Get DLC Info from SteamDB v3.5.6
Original game .exe shown this in SSE "Application load error 3:0000065432" = Please use this to patch it Steamless - SteamStub DRM Remover


Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 266 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18


Who is online

Users browsing this forum: Anaxenomun, artyaseyan22, beedulgy, boboleso, Boludo3, BzinhoGames, dlr5668, dwiastutiikangurame87, enarr, ETS ATS Fan, Fadeblack, GabrieleMor, Google [Bot], hauel, ilke, Imanobody25, JB_24, jihight, JonnyJiggle, jpau02, KIM1686, komakino71, LetalDark, luxoflux, ocbbomb, ptna1990, Riku_Wayfinder, roberval1, Roioros, Ronin, Rubberduckz, saeamdo, salvador2010, sfrt1, sheva89, shim, solokn8, sonynew, sosilent, Terminator88, terrasveracruz, tesla2105, TheDarkZero, Titeuf, Tsuuka, Unto The Cruel, Warzoun, zibalingz and 50 guests


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group